ZIMSKE PRIPREME POČELE Robne rezerve obnavljaju zalihe pasulja i pirinča

Republička direkcija za robne rezerve objavila je oglas za prikupljanje ponuda za obnovu postojećih zaliha pasulja i pirinča.

Republička direkcija za robne rezerve objavila je oglas za prikupljanje ponuda za obnovu postojećih zaliha pasulja i pirinča.

Pisane ponude za razmenu belog i šarenog pasulja, kao i belog glaziranog pirinča za odgovarajuću količinu pasulja i pirinča iz poslednjeg mogućeg roda mogu se dostaviti do 22. septembra, do 10 časova.

Prikuplja se 68.000 kilograma belog pasulja, 192.300 kilograma šarenog pasulja, 40. 445 kilograma pasulja ostatka posle dorade i 434.150 kilograma pirinča, a plaćanje je kompenzacijom posle isporuke navedenih roba koje su predmet razmene.

Pravo na učestvovanje u ovom javnom pozivu imaju pravna lica koja su upisana u odgovarajući registar i koja nemaju finansijska dugovanja i nisu u sporu po bilo kom osnovu sa Republičkom direkcijom za robne rezerve.

Učesnici moraju da imaju implementiran i sertifikovan NASSR sistem bezbednosti hrane za pakovanje, skladištenje i promet prehrambenih zrnastih proizvoda, ali sistem upravljanja bezbednošću hrane ISO 22000 i standard za bezbednost i zaštitu na radu- ISO 45001.

Ostavite komentar