OŽENIO SE U 94. GODINI I TO PO PETI PUT On živi život punim plućima, a ovo je njegava poznata mlada

Nevesta ovog bogataša je takođe moćna žena.

Iako uveliko gazi 10. deceniju života, čini se da Rupert živi život punim plućima.

Tako je medijski magnat Rupert Merdok koji je u 93. godini života odlučio da stupi u brak sa 26 godina mlađom Elenom Žukovom dokazao da su godine samo broj.

Venčanje je bilo luksuzno a, kako je preneo Daily Mail, prisustvovao mu je veliki broj poznatih ljudi iz svih sfera života među kojima je bio i Robert Kraft.

Venčanje je upriličeno na impozantnom imanju Bel Air u vinogradu Ruperta Merdoka u Los Anđelesu a to je njegov čak peti brak.

Početkom marta ove godine Rupert je odlučio da zaprosi svoju izabranicu, molekularnog biologa u penziji, Elenu Žukovu.

Ovo je bilo veliko iznenađenje za sve budući da je 2022. godine izašao iz veoma burnog braka sa Džeri Hol, modelom i bivšom suprugom Mika Džegera, koji je trajao od 2016. godine.

Zatim se, u proleće 2023. verio za En Lesli Smit, penzionisanu stomatološku higijeničarku.

Međutim, naglo je raskinuo veridbu posle otprilike dve nedelje.

On je gospođu Žukovu upoznao preko svoje treće supruge Vendi Deng u avgustu, kada je i objavio vest o njihovoj vezi.

Žukova se istakla kao molekularna biološkinja koja proučava dijabetes na Univerzitetu u Los Anđeles, ali osim toga ona ima i veoma intrigantno poreklo.

Došavši u Sjedinjene Države iz Moskve nakon raspada Sovjetskog Saveza, njen bivši suprug Aleksandar Žukov postao je milijarder, a njena ćerka Daša Žukova je istaknuti filantrop, preduzetnik i mecena, koja je do 2017. bila udata za ruskog oligarha Romana Abramoviča.

Merdok je takođe najavio da se povlači sa rukovodećih funkcija u svojoj bogatoj firmi i da će tu ulogu preuzeti njegov sin Laklan.

Malo je verovatno da će brak Merdoka uticati na budućnost kompanije, koja se efektivno kontroliše preko porodičnog trusta čije akcije pripadaju njemu i njegovoj četvoro najstarije dece — jedno sa prvom ženom, Patrišom Buker, drugo troje sa drugom ženom, Anom Merdok Manom, piše Glossy.

 

 

Ostavite komentar