Potrebno je:
- 200 ml vode
- 10 g kvasca
- 2 kašike ulja
- malo soli
- 50 g biljnog kačkavalja
- 300-350 g brašna
Za nadev:
- kečap
- 1 kašika ajvara
- 1 konzerva tunjevine
- 1 kesica šampinjona
- 1 manji paradajz
- mala paprika
- malo crnog luka
- ulje, origano
Priprema:
Zamesiti testo od navedenih sastojaka da bude mekše.
Ostaviti da odmori 20 minuta, pa ga razviti veličine većeg okruglog pleha.
Premazati pleh uljem kao i testo, pa ga prebaciti u pleh. Premazati kečapom i ajvarom.
Posuti rendanim kačkavaljem. Razbacati tunu i šampinjone. Poređati papriku i luk, pa na kraju paradajz.
Posuti ostatak kačkavalja, posuti origanom i peći na 220 stepeni C 20 minuta da lepo porumen.
Seći toplu.
Prijatno!