SELI SE FILIJALA PIO FONDA Sa Novog Beograda privremeno se premešta na drugu adresu

Kako kažu u PIO fondu, radovi treba da počnu u aprilu.

Službe filijale Fonda PIO u Bulevaru umetnosti 10 na Novom Beogradu, zbog rekonstrukcije zgrade, privremeno će biti premeštene na Dorćol, u ulicu Venizelosovu 31.

Kako kažu u PIO fondu, radovi treba da počnu u aprilu a trajaće do leta sledeće godine.

Inače, na novu adresu već su se preselile neke službe – Odeljenje za finansijske poslove kao i Služba Direkcije Fonda sa sedištem u Prištini.

Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava osiguranika i korisnika i bolji tehnički uslovi za rad zaposlenih.

Tako se od 1. marta i veštačenja po zahtevima za pomoć i negu drugog lica i telesno oštećenje korisnika iz Beograda obavlja u Venizelosovoj 31, a pozivi za veštačenje koje korisnici dobijaju sadrže tu adresu.

Tokom marta na novu adresu će se seliti i drugi organizacioni delovi filijale.

Šalter sala i dalje radi u Bulevaru umetnosti 10 u redovnom radnom vremenu i obavlja sve poslove iz svoje nadležnosti – prijem zahteva, izdavanje uverenja, obavljanje prijava za penzionerske kartice …

Šalter sala će takođe biti preseljena na novu adresu, u Venizelosovu 31, u naredom periodu, kada se za to steknu tehnički uslovi, a o tome će korisnici biti blagovremeno obavešteni.

Kada otpočne rekonstrukcija, za vreme trajanja radova, svi poslovi ove organizacionih jedinica Fonda u Bulevaru umetnosti 10 u punom kapacitetu će se obavljati na novoj adresi, u Venizelosovoj 31, na Dorćolu.

Iz PIO Fonda poručuju da se, bez obzira na sukcesivno izmeštanje Službe Filijale za grad Beograd 1 i ostalih organizacionih jedinica Fonda koje posluju na istoj adresi, posao sve vreme nesmatano obavlja, bez ikakvih prekida u radu.

Inače, na Novom Beogradu se nalazi Služba Filijale za grad Beograd 1 i još neke organizacione jedinice Fonda.

 

Ostavite komentar