DEKA NA PRAGU 90.-TE PREBIJEN U LESKOVCU ZBOG PENZIJE? Sumnja se na najbližu porodicu

Deka je ostao sav u podlivima, slomljen mu nos, smešten na intenzivnu negu.

 

V. K. (88) prijavio je leskovačkoj policiji da su ga pretukli sin i snaja, sa kojima živi u istom dvorištu u selu Kumarevo i sada se nalazi na odeljenju intenzivne nege leskovačke bolnice.

Ovaj slučaj porodičnog nasilja desio se pre dva dana i to, kako se sumnja i pretpostavlja, zbog dekine penzije koju nije hteo da da.

On je policiji prijavio slučaj a prva pomoć mu je ukazana u urgentnom centru Opšte boilnice Leskovac.

V. K. je zadobio podlive po glavi i licu, a polomljen mu je i nos.

Starac sa svojom porodicom, sinom, snajom i unucima, koji su zaposleni, živi u istom dvorištu, ali u posebnoj, pomoćnoj prostoriji. 

On je policiji, izjavio da je batine dobio baš od sina i snahe, a pošto on nije u stanju, novinari su razgovarali sa njegovim komšijama, bližim i daljim rođacima.

– Sin ga je držao, a snaja ga je tukla. Priča se da su bili ljuti što nije davao svoju penziju, koja iznosi 50.000 dinara – tvrdi jedan od njegovih rođaka, dodajući da su tu poodavno poremećeni odnosi.

Iako „gazi“ devetu deceniju, ovaj bivši vozač je vitalan i vozi električni bicikl, pa se u selu pričalo i da je pao i povredio se, što naravno nije provereno.

Jedan od dva unuka  ispričao je da nije bio kod kuće i da ne zna šta se tačno desilo a i da navodno njegovi roditelji imaju neke povrede i da su bili kod lekara.

„Bila je policija kako mi je rečeno, pa neka ona raspravlja. Ko je za šta kriv neka odgovara, ja ne želim, a nemam ni vremena da se bavim time“, kazao je unuk nesrećnog dede.

U policiji je rečeno da je sa slučajem upoznato i tužilaštvo i Centar za socijalni rad

Iz bolnice kažu da je odrađena dijagnostika i da je deka na mehaničkoj ventilaciji. On ima i teške povrede grudnog koša. Smešten je u jedinicu intenzivne nege – kazali su lekari, piše Jugmedia

Ostavite komentar