Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal Penzionisani (penzionisani.rs), zvaničnu prezenatciju kompanije Alo Media System d.o.o. Portal Penzionisani vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala Penzionisani. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Portal Penzionisani ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portal-a Penzionisani i podložno je tužbi.

Portal Penzionisani zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

 

Linkovi na druge web stranice

Portal Penzionisani se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala Penzionisani koristite na sopstvenu odgovornost. Portal Penzionisani ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

Zaštita privatnosti

Portal Penzionisani poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, portal Penzionisani neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju teškog kršenja pravila portala Penzionisani.

 

Korisnicima portal Penzionisani strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika.

 

Izmene uslova korišćenja

Portal Penzionisani zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. Portal Penzionisani neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.