PIO FOND UPUTIO VAŽAN POZIV PENZIONERIMA Iskoristite aplikaciju Penzionerska kartica, saznajte sve o aktuelnim popustima

PIO Fond pozvao je sve korisnike penzionerskih kartica da na svom mobilnom uređaju preuzmu aplikaciju Penzionerska kartica.

Aplikacija se može instalirati na android i iOS operativnim sistemima telefona i sadrži obaveštenja gde se mogu iskoristiti penzionerske kartice, koliki su popusti koje davaoci pogodnosti pružaju korisnicima, kao i na koje robe i usluge se popusti odnose.

U ovoj aplikaciji moguće je proveriti i stanje bodova koje je korisnik ostvario, kao i pročitati najnovije vesti u vezi korišćenja kartica.

U detaljnom objašnjenju koje sledi, navedeno je da se na zvaničnom sajtu Fonda PIO (www.pio.rs) nalaze linkovi za lakše preuzimanje aplikacije, a klikom na dugme „instaliraj“ počinje preuzimanje aplikacije na vaš uređaj.

Fond ističe mnogobrojne prednosti preuzimanja aplikacije Penzionerska kartica na mobilni telefon.

Najpre, mogu se pregledati sve usluge davalaca pogodnosti, pratiti najnovije vesti kao i stanje bodova prikupljenih korišćenjem penzionerske kartice.

 

 

 

 

3 komentara na vest “PIO FOND UPUTIO VAŽAN POZIV PENZIONERIMA Iskoristite aplikaciju Penzionerska kartica, saznajte sve o aktuelnim popustima”

  1. Sramota da od 10. mes.2022 još uvek nema obavesti da li je kartica urađena. Ni SMS, ni @mail ni putem pošte.

    Odgovori

Ostavite komentar