OVOME SE NIJE NADAO! PENZIONER STAVIO OGLAS NA BANDERU, nastala jagma za broj telefona

Kad imaš "dobaru robu" ne trebaju ti skupe reklamne sekunde na televiziji, može samo papir, olovka i selotejp

U današnje vreme većinu stvari ne možemo zamisliti bez tehnologije. Ipak, u digitalnom svetu u kakvom živimo ponekad je teško održati ljubavni život, pogotovo onima koji baš ne barataju sa tehnologijom. Mladi uglavnom partnere pronalaze preko aplikacija za upoznavanje ili uživo, dok stariji sugrađani muku muče u potrazi za „srodnom dušom“, pogotovo u doba korone. Tako je jedan penzioner iz Beograda odlučio da ništa ne prepusti slučaju, te oglas neobične sadržine postavi na banderi.

Tako je nedavno na jednoj banderi u Bulevaru kralja Aleksandra osvanuo oglas „lične prirode“ u kome jedan usamljeni „solidno situirani penzioner“ traži ženu između 30 i 50 godina za zajednički život.

penzioner traži devojku beogradIZVOR: REDDIT/SCREENSHOT/U/PRAGMATICANSRBIN

Fotografija oglasa osvanula je i na Reditu. Ono što se vidi jeste da su papirići sa brojem telefona iscepani, a ispod objave komentari su se nizali jedan za drugim.

„Matori, nek’ ti je sa srećom“, „Ovde mu je nećeš naći“, „Ovo je šifra za dočuvaj me i pokupi penziju, nego bilo šta drugo“, „Nada umire poslednja“, napisali su neki.

Ostavite komentar