UŽASNA SUDBINA STARICE Čuvala unukovog psa, izujedao je do smrti

Strašna tragedija odigrala se u Zadru.

Užasna tragedija potresla je Zadar.

U tom gradu je 82-godišnja starica stradala pošto ju je na smrt izujedao pas, američji staford, kojeg joj je na čuvanje ostavio njen unuk.

Leš izgrižene starice pronašao je drugi član obitelji, javio je Zadarski.hr.

Ispred ulaza u stambenu zgradu upaljene su sveće u znak saučešća s porodicom preminule žene. Susedi, prijatelji i poznanici, ali i čitava javnost tog grada, šokirani su tragičnim događajem.

Kako podseća Jutarnji list, policijski službenici Policijske uprave zadarske u saradnji s nadležnim županijskim državnim pravobranilaštvom u tom gradu, sprovode kriminalističko istraživanje nad jednim hrvatskim državljaninom u vezi krivičnog dela protiv opšte bezbednosti, objavila je Policijska uprava Zadra.

Naime, tragedija se dogodila juče, 30. januara u ranim jutarnjim satima, kada je policija primila dojavu kako je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva ženska osoba u dobi od 82 godine s povredama koje upućuju na nasilnu smrt.

Takođe, u stanu je zatečen i pas rase američki staford, vlasništvo člana porodice.

Na mestu događaja policijski službenici sproveli su uviđaj dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska služba.

Na Odeljenju patologije sprovedena je obdukcija tela starice, kojom je utvrđeno kako je preminula od posledica ugriza psa.

 

1 komentar na vest “UŽASNA SUDBINA STARICE Čuvala unukovog psa, izujedao je do smrti”

  1. Treba zabraniti cuvanje bilo koje rase pasa koja moze da ubije, doge, staforde, rotvajlere. Drugi mogu da povrede, ali spasa od njih bar ima.

    Odgovori

Ostavite komentar